16 / 04 / 2024

Bakırköy metrosu hangi ilçelerden geçecek

Bakırköy metrosu hangi ilçelerden geçecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş İstanbul Metrosu’na Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın ekleneceğini bildirmişti. Peki Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü - Tüyap ) Revize Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 26.02.2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının Haziran 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü - Tüyap ) projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bakırköy metrosu hangi ilçelerden geçecek Haberi

Bakırköy metrosu hangi ilçelerden geçecek


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, 3 Şubat 2014 tarihinde yaptığı açıklamada; aktif olarak 141.5 kilometre raylı sistem hattı ile İstanbul’a hizmet veren İstanbul Metrosu’na 25 kilometre uzunluğunda 18 istasyonlu Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın ekleneceğini bildirmişti. Peki Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?


İncirli - Büyükçekmece Tüyap arasını 37,5 dakikaya indirecek olan Bakırköy Beylikdüzü metro hattı için çalışmalar sürüyor. Metro hattının saatte 45 bin kişi taşıması planlanıyor. İhale hazırlıklarında son aşamaya gelen Bakırköy Beylikdüzü metrosunda 198 istasyon bulunacak. Hattın toplam uzunluğu 25 kilometre olacak.


Bakırköy Beylikdüzü metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy Beylikdüzü metrosunun 2017 yılı içinde açılması planlanıyor. 


1 milyar 375 milyon dolara mal olacak Bakırköy metrosu hangi ilçelerden geçecek?

Bakırköy metrosu Bakırköy - Avcılar...