25 / 04 / 2024

Bakırköy Özaksu iletişim

Bakırköy Özaksu iletişim

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Özaksu Bakırköy Konutları iletişim!

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Özaksu Bakırköy daire teslimleri!

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Özaksu Bakırköy teslim tarihi!

Özaksu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Özaksu Bakırköy projesi 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Özaksu Bakırköy teslim tarihi...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi!

Bakırköy Central Park Ağaoğlu satış ofisi ile 444 6 777 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 5 bloktan oluşan projede 1.200'ün üzerinde konut yer alıyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy Özaksu iletişim Haberi

Bakırköy Özaksu iletişim

142 bin 261 metrekare kapalı inşaat alanı olan Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 


Toplam  590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana gelen Özaksu Bakırköy projesinde beş tane konut bloğu, 1 ticaret bloğu ve 4 villa yer alıyor. Projede  1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. 


Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?


Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. tarafından hayata geçirilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin Ağustos 2020'de yapılması planlanıyor.  Proje 27 bin 199 metrekare alanda inşa ediliyor.


Tel: 0212 572 08 25

Pınar...