20 / 04 / 2024

bakırköy rezidans daireler

bakırköy rezidans daireler

İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje toplam 62 bin 373 metrekare alana yayılıyor. Pruva 34 Bakırköy satış ofisi telefon numarası 444 64 64 olarak belirlendi.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Bakırköy City ödeme koşulları 2018!

Bakırköy City ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede satışlar son daireler için devam ediyor.

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinatla!

Bakırköy City projesinde yüzde 25 peşinde 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılıyor. İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan oluşan projede son daireler satılıyor.

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Bakırköy City'de 2. etapta son kalan daireler için satışlar ve ödeme kolaylıkları devam ediyor. 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Ayrıca düşük faizli kredi avantajı da sunuluyor..

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi 3 Ekim'de!

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Bakırköy City Evleri satılık daireler!

Bakırköy City Evleri projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. Bakırköy City projesi 200 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları!

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları KDV hariç 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 Rezidans projesi Bakırköy sahil hattında yükseliyor...

Pruva 34 Bakırköy satış fiyatları!

Pruva 34 Bakırköy satış fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda son daireler! 750 bin liraya!

Bakırköy Sahil Apartmanı projesi tek blok halinde Bakırköy'de inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Zaman & Mekan Yapı imzasını taşıyor.

Bakırköy Pruva 34 Residence teslim tarihi!

Bakırköy Pruva 34 Residence projesinde rezidans, otel ve apart otel alanları yer alıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de 4+1 fiyatları 5,5 milyon liradan başlıyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda hemen teslim daireler!

Zaman & Mekan Yapı tarafından hayata geçirilen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda teslimler hemen yapılıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 12 adet daire bulunuyor.

bakırköy rezidans daireler Haberi

bakırköy rezidans daireler

Pruva 34 Bakırköy satış ofisi bilgilerine değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Doğa Şehircilik imzasıyla yükselen proje 239 rezidans, apart otel ve otel alanlarından oluşuyor.


Bakırköy Pruva 34 Evleri

Konut alanlarının 290 metrekare ile 363 metrekare arasında değiştiği projede ev seçenekleri 4+1, 4+2, 5+1, 5+2 şeklinde dizayn edildi. Proje yedi konut bloğu, bir apart otel ve iki otel bloğundan oluşuyor.


Pruva 34 Bakırköy ulaşım

Toplam 239 rezidans, apart otel ve otel alanlarından meydana gelen projede bloklar 16-17 olarak yükseliyor. Doğa Şehircilik imzasına sahip olan proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor.


Yeni Mahalle Pruva 34 fiyatları

Ev teslimlerinin Aralık 2017 yılında gerçekleştirmesi öngörüldüğü proje toplam 62 bin 373 metrekare alanda yükseliyor. Daire fiyatlarının 2 milyon dolardan başlangıç gösterdiği projede dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunuyor.


Pruva 34 adres

Yeni Mah....