26 / 04 / 2024

BakYapı Bursa projesi

BakYapı Bursa projesi

Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa'da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi.

Bakyapı yabancı yatırımcıyı Bursa’ya çekecek projeye start verdi!

Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa’da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi.

BakYapı Bursa'ya yabancı yatırımcı çekiyor!

Veysel Bakgör, son bir yıl içinde Bursa'da yaptıkları projelere yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bakgör, gelecek yıl Bursa'da yüzde 8 olarak uygulanacak KDVnin kent için bir şans olduğuna da dikkati çekti.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

TOKİ Bursa projesinde son dakika! Bu ilçedeki 103 yeni konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Bursa projesi için son dakika müjdesi geldi. Bu ilçedeki 103 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Bursa başvuruları yarın sona eriyor! 1.769 TL taksitle konut fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa projesi için başvurular yarın sona eriyor. işte detaylar...

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa projesi için start verdi! O ilçeye tam 251 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa projesi için düğmeye bastı. Projede 251 konut yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursa'ya yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! Bursalıların dört gözle beklediği tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. Peki TOKİ Bursa projesi hangi ilçede inşa edilecek.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

BakYapı Bursa projesi Haberi

BakYapı Bursa projesi

Bursa'ya yabancı yatırımcıları da çekmeye aday olan projedeki 50 konut, Suudi Arabistan ve Bahreyn gibi ülkelerin oluşturduğu bir konsorsiyuma satıldı. Bakgör, ayrıca şirket olarak Avrupa'ya da açılacaklarının bilgisini verdi.


Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, Bursa'ya yabancı yatırımcıyı çekecek prestijli bir projenin satışına başladı. 160 Milyon liralık yatırımla Bursa Osmangazi'de yaklaşık 54 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselmekte olan Bakyapı Prestij Modern'de 918 konut 53 işyeri yer alacak. 


Projenin İstanbul'da yoğun ilgi gören İstanbul Prestij Park projesinin ardından hayata geçtiğini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, 2014 yılının ilk lansmanı yapılan projelerinden olan Bakyapı Prestij Modern'in bine yakın bağımsız birim sayısı ile büyük bir proje olduğuna dikkat çekti.


Kentsel dönüşümle yüzünü yenilemeyi planlayan Bursa'ya böyle prestijli ve modern bir projeyi...