26 / 04 / 2024

BakYapıdan erken teslimat

BakYapıdan erken teslimat

BakYapı, Esenyurt'ta teslimine başlanan İstanbul Prestij Park projesinde daireler erken teslim edildi. 2392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alıyor.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

SGK'dan son dakika duyurusu! Erken emeklilik hakkı olan meslekler güncellendi!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) tarafından erken emeklilik hakkına sahip olan meslek gruplarına dair son dakika duyuru geldi. SGK, erken emeklilik meslek gruplarına dair yeni listeyi paylaştı. İşte erken emekli olma fırsatı yakalayacak yeni meslek grupları...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

Sigorta girişi 1999'dan sonra olanlar dikkat! 1 milyon kişi 5 yıl erken emekli olacak: Prim, gün, yaş şartı değişiyor!

Emekli olamayanlar için yeni düzenlemeler kapıda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyon küçük esnafa erken emeklilik müjdesini duyurmuştu. İşte o düzenlemenin detayları...

SGK’dan erken emeklilik haberi! Artık o yaşta emekli olabilirsiniz!

Emeklilik kriterleri kadın ve erkeklerde farklıdır. Bunlara ek olarak da emeklilik hesaplarken 4C’den yani Emekli Sandığı’na mensup gruplar hesaplamalarını e-SGK üzerinden yapabilirler. İşte 4B ve 4C emeklilik kriterleri!

Emekli olmaya hak kazanan EYT’liler dikkat! SGK’dan önemli uyarı geldi!

Sabahın erken saatlerinde büyük bir sevinçle, SGK müdürlüklerinde işlem için sıraya giren ya da e-devlet kapısından başvuru yapmak için mesai harcayan EYT'liler için SKK’dan çok önemli bir uyarı geldi.

Emeklilik hesabı yapan milyonları ilgilendiriyor! Erken emeklilik için yargıdan emsal karar çıktı

Bütün gözler EYT düzenlemesine çevrilmişken herkes harıl harıl prim, gün hesabı yaparken yargıdan önemli bir karar geldi. Emeklilik hesabı yapan memurlar için yargıdan önemli bir karar çıktı. Bundan böyle SGK memurlara da işçilerle aynı hakkı tanımak zorunda kalacak.

Erken emekli olmak isteyenler hemen bakın! SGK'dan bu meslek gruplarına 6 yıl erken emeklilik müjdesi! 

1999 yılı öncesi sigorta girişlilere 6 yıl erken emeklilik müjdesi geldi. Peki hangi çalışanlar erken emekli olabilir? İşte erken emeklilik ile ilgili o şok detay...

Karaca Erken Kış Fırsatları'nda yüzde 50 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Karaca fiyat listesi

Şık ve kullanışlı mutfakların vazgeçilmez adresi Karaca Erken Kış Fırsatları’nda yüzde 55’e varan indirimler sunuyor. Kahvaltı servis takımından tencere setine, doğrayıcıdan tost makinesi hatta nevresim setine kadar birçok ürün kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alın 3 gün erken oynayın. İşte fiyatlar!

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alanlar 3 gün erken oynayabilecek. İşte FİFA 23’ün 8 Eylül 2022 tarihli ultimate ve standart sürüm fiyatları!

Siz de erken emekli olabilirsiniz! SGK'dan erken emeklilik açıklaması! Kapsam genişletilti... 

Ağır meslek gruplarında çalışan kişiler, o meslek gruplarında icra ettikleri görev nedeni ile erken emeklilik haklarından faydalanabilirler. Peki, hangi meslekler erken emekli olma hakkından faydalanabiliyor? Mesleklere göre erken emeklilik fırsatının tüm detaylar haberimizde...

BakYapıdan erken teslimat Haberi

BakYapıdan erken teslimat
BakYapı, Esenyurt'ta teslimine başlanan İstanbul Prestij Park projesinde daireler erken teslim edildi. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında bin 412 konut yer alıyor. 


BakYapı İstanbul Prestij Park projesi, Beylikdüzü'nde 103 bin 800 metrekarelik bir alanda 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşuyor. 


Projede, 1+1, 2+1, ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projenin ilk etap teslimlerinin nisana kadar tamamlanması bekleniyor. 


Projede kullanıcılarına özel sosyal tesisler, ayrı bir ücret ödemeden aidatlara dahil olarak kullanılabilecek ve aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında...