29 / 03 / 2024

Balance Güneşli ödeme bilgisi

Balance Güneşli ödeme bilgisi

Yeni nesil ofis projesi olarak Balance Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmekte olan Balance Güneşli projesi ayrıcalıklı bir çalışma ortamı vadediyor.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Balance Güneşli'de ayrıca yüzde 10 KDV fırsatı da sağlanıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV kampanyası!

Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerine özel kampanyasına devam eden Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 10 KDV avantajı ile devam ediyor. Proje, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmaları ve serbest meslek sahiplerini bekliyor.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Balance Güneşli'den yüzde 8 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 8 KDV avantajı ile devam ediyor.  Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. 

Balance Güneşli'de yüksek kira getirisi!

Satış ve kiralamaların devam ettiği Balance Güneşli'de yüksek kira getirisi sunuluyor. Projede tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajları sunuluyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8'lik KDV imkanı!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ev sahipliği yapan Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı sağlanıyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. 

Balance Güneşli'de kiralama ve satışlar devam ediyor!

Tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunan Balance Güneşli, yüzde 8 KDV avantajını da sunuyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor...

Balance Güneşli'de fırsatlar devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de KDV indirimi ile yatırım fırsatları devam ediyor...

Balance Güneşli ödeme bilgisi Haberi

Balance Güneşli ödeme bilgisi

Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli özel konsepti, son teknoloji donanımları, mimarisi, konumu ve sosyal donatıları ile ayrıcalıklı bir çalışma hayatı vadediyor. Yeni nesil ofis tanımını yapan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatına değer katacak tüm unsurlar bir arada bulunuyor.

Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli tüm şirketlerin her türlü ofis ihtiyacını karşılayacak alternatiflerin yer aldığı Balance Güneşli projesinde ayrıca şirketlere teknik ve sosyal açıdan ayrıcalıklı hizmetler de sunuluyor. 

Mimari tasarımı sayesinde kesintisiz gün ışığı alan Balance Güneşli'de çalışanların doğal havalandırmadan faydalanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere teleskopik paralel açılımlı kanatlı cam sistemleri kullanılıyor.  Yüksek akustik yalıtım, 24 saat çalışan taze hava ve egzost sisteminin de bulunduğu Balance Güneşli'de...