16 / 04 / 2024

Balance Güneşli yatırım fırsatı

Balance Güneşli yatırım fırsatı

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Balance Güneşli'de ayrıca yüzde 10 KDV fırsatı da sağlanıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV kampanyası!

Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerine özel kampanyasına devam eden Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 10 KDV avantajı ile devam ediyor. Proje, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmaları ve serbest meslek sahiplerini bekliyor.

Balance Güneşli yatırım fırsatı Haberi

Balance Güneşli yatırım fırsatı

Yaklaşık 250 kişilik yönetim kadrosu ile  Şölen Çikolata ve Mars Logistics gibi uluslararası markaların tericihi olan Balance Güneşli tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin avantajlarını sunuyor. 

Tüm teknik ve sosyal imkanlarla çalışmaya hazır konforlu ofis alanları sunan Balance Güneşli, yatırımcısına taşındığı an kurumsal hizmetlerini aksatmadan devam ettirme fırsatı sundu. 


 Kurumsal yapıya katkıda bulunan prestijli ofis ve hizmetler…

Tüm hizmetlerin A plus ofis kalitesinde olduğu projede satılık ya da kiralık,  50 metrekare ile 2500 metrekare arasında değişen  plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimler  yer alıyor. 

Dikey ve yatay bloklarda konumlanan ofisler çalışma performansını maksimum seviyeye çıkaracak. 

Balance Güneşli'de ilk adımı atar atmaz tüm şirketlerin misafirlerinin karşılandığı şık bir resepsiyon ile başlıyor....