19 / 04 / 2024

balçova arsa mağdurları 2020

balçova arsa mağdurları 2020

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak için ‘Lekeye çivi çak’ kampanyası başlattı. Arsa ve konut sahibi 65 bin mağdur sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Balçova arsa mağdurlarından noel baba kıyafetli protesto!

"Balçova arsa mağdurları" olarak bilinen arazi sahipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde "Noel Baba" kıyafeti ile eylem yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan arazi sahipleri, yıllardır imar haklarını alamadıklarını belirttiler. 

Balçova arsa mağdularından ilginç eylem!

İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 darbesi öncesi arsa satın alan ancak yıllardır imar hakkı elde edemeyen  Balçova Arsa Mağdurları Derneği üyeleri, CHP Genel Merkezi önünde "Dalton Kardeşler" kıyafeti giyerek eylem yaptı.

Balçova arsa mağdularından CHP önünde eylem!

Balçova arsa mağdurları CHP Genel Merkezi önünde eylem düzenledi. İşte eylemden fotoğraflar...

Balçova arsa mağdurları Ankara'ya gitti!

İzmir'de kendilerini "Balçova arsa mağdurları" olarak adlandıran arazi sahipleri, sorunlarına dikkat çekmek için trenle Ankara'ya gitti.

Balçova arsa mağdurları halk meclisi kurdu!

Balçova Belediyesi'nden satın aldıkları arsalarına aradan geçen 40 yıllık süreçte imar verilmediği için mağdur olan Balçova Arsa Mağdurları halk meclisi kurdu

İzmir Balçova'da imar itirazı!

İzmir Balçova Arsa Mağdurları Derneği tarafından imar isyanları sürüyor. Balçova Arsa Mağdurları Derneği adına konuşan Mustafa Kemal Turan, önemli açıklamalarda bulundu.

Balçova'da arsa mağdurlarından eylem!

İzmir Balçova'da arsa mağdurları eylem yaptı. 14 yıldır verilen mücadelede eylemler sürüyor.

Balçova arsa mağdurlarından Noel baba ve Dalton'lu 1 Nisan eylemi!

Balçova Arsa Mağdurları, 1 Nisan Şaka Günü'nde, mağduriyetlerini ve tepkilerini Noel baba ve Dalton kardeşler kılığında gösterdi.

Balçova arsa mağdurlarından daltonlu protesto!

Balçova Arsa Mağdurları, kendilerini yıllardır oyalayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi’ni protesto etti

Balçova arsa mağdurları suç duyurusunda bulunacak!

İzmir kamuoyunda "Balçova Arsa Mağdurları" olarak bilinen arazi sahiplerinin avukatı Mustafa Kemal Turan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi hakkında parselasyon planını sakladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Balçova Kipa yılbaşında açık mı?

Balçova Kipa, hafta içi her gün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Balçova Kipa yılbaşında açık mı? Balçova Kipa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Balçova Kipa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

balçova arsa mağdurları 2020 Haberi

balçova arsa mağdurları 2020

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" olarak bilinen konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, konuya ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar, Genel Müdür Yardımcısı Hacı Abdullah Uçan, Harita ve Emlak Daire Başkanı Fatih Kocabaş, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Özel Satış ve Tasfiye Dairesi Başkanı Tercan Gülmüş ve ilgili bürokratların katılımıyla bir toplantı yapıldığını söyledi. Gerçekleştirilen toplantının verimli geçtiğini, 40 yıldır çözülemeyen sorunla ilgili önemli bir adım attıklarına dikkat çeken Dağ, "1970'li yıllarda ilçe belediyesinde o dönemki yönetimin aldığı kararla otobanın kenarında mülkiyeti belediyeye ait...