25 / 04 / 2024

Balıkesir 114 tesis açılış töreni

Balıkesir 114 tesis açılış töreni

Davutoğlu, Kuvayı Milliye Meydanı'nda Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan 114 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmaya, kuvayı milliye ruhunun başkenti olarak tanımladığı Balıkesir'i ve Balıkesirlileri selamlayarak başladı...

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir'de vav ile hilali buluşturan sosyal tesis projesinde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt inşa ediyor!

YURTKUR ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşa ediliyor. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Haziran 2017de yurdun tamamlanacağını ve hizmete açılacağını belirtti.

Balıkesir Belediyesi 42.4 milyon TL'ye tesis yaptırıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıneylül İlçesi'nde yer alan arsa üzerine tesis yapım işini kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhalenin toplam bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon ve Balıkesir'de santral yapımı için acele kamulaştırma!

Trabzon ve Balıkesir illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Balıkesir 114 tesis açılış töreni Haberi

Balıkesir 114 tesis açılış töreni

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kuvayı milliyenin ruhunda bu albayrak vardır ve hemen onun arasında dalgalanan Filistin'in bayrağı, Özgür Suriye'nin bayrağı vardır. Çünkü biz bütün bu kardeş halkları buluşturmaya, bu kardeş halkları ezeli ve ebedi kardeş kılmaya yöneldik" dedi. 


Davutoğlu, Kuvayı Milliye Meydanı'nda Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan 114 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmaya, kuvayı milliye ruhunun başkenti olarak tanımladığı Balıkesir'i ve Balıkesirlileri selamlayarak başladı. 


Davutoğlu, alanda bulunanlara, "Bizi rahmetle bekleyen, rahmetle karşılayan, bereketle bir araya geldiğimiz Balıkesirli yiğitlere, bacılara, zeybeklere, efelere, yörüklere selam olsun. Yağmur bereketi altında, şemsiyeler sebebiyle göz göze gelemediğimiz ama gönül gönüle konuştuğumuz bütün Balıkesirlilere, Kuvayı Milliye Meydanı'ndan selam olsun ve bu Kuvayı Milliye Meydanı'ndan işte bu meydandan bir milletin ayağa kalktığı Balıkesir'den Türkiye'nin her köşesine Hakkari'ye...