23 / 04 / 2024

balıkesir Cevher Zenginleştirme Tesisi

balıkesir Cevher Zenginleştirme Tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir'de yapılacak olan Cevher Zenginleştirme Tesisi için halkın görüşlerini almak amacı ile 11 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Albayraklar Grubu Balıkesir SEKA'yı devlete iade edecek mi?

Albayraklar, 2003 yılında piyasa değeri 52 milyon dolar olan Balıkesir SEKA'yı Özelleştirme İdaresi'nden 1,1 milyon dolara aldı. Satışı geçersiz kılan 6 mahkeme kararına rağmen, Albayraklar 13 yıldır SEKA'yı iade etmiyor.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Balıkesir Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesi toplantısı 30 Temmuz'da!

Saper Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir Karesi'de yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Balıkesir Burhaniye AVM 2016 yılının sonunda açılacak!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi'ne X yapılan 45'i suit, 207 odalı Ramaza Plaza İzmir Oteli'nden sonra aynı şirketin Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projelerini hayata geçireceği öğrenildi.

Sevkon Gayrimenkul'den Balıkesir'e AVM!

Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projesini hayata geçiriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil, Tariş arazisine inşa edilecek AVM'yi 2016 sonunda hizmete açacaklarını söyledi

ÖİB TCDD'nin Balıkesir arsasını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Balıkesir ili, Edremit ilçesi'ndeki arsayı Etter Karabıyık'a sattı.

TTA Gayrimenkul Balıkesir arsasına 810 bin TL teklif geldi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın TTA Gayrimenkul'e ait Balıkesir'de 20.019,91 metrekare tarım ve hayvancılık ürünleri entegre tesis alanı imarlı arsanın özelleştirilmesi ihalesine Halil Güner tarafından 810 bin TL teklif verildi.

Balıkesir'de Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Murat Akbulut tarafından; Balıkesir İli İvrindi İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, Karakilise Mevkiinde Etlik Yetiştirme Tesisi Kapasite Arttışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Halk toplantısı 19 Eylül 2014 günü düzenlenecek.

Balıkesir'deki Tekel arazisi Tarım ve Hayvancılık Ürünleri Entegre Tesis Alanı oluyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunanTekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü adına kayıtlı, Balıkesir İli, Sındırgı İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, 605 ada, 1 no.lu parselin imar planı değişikliğini onayladı.

Balıkesir Cevher Zenginleştirme Tesisi toplantısı 20 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir'de yapılacak olan Cevher Zenginleştirme Tesisi için halkın görüşlerini almak amacı ile 11 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

TOKİ Balıkesir Gömeç Evleri'nde başvuru dönemi başladı!

TOKİ Balıkesir Gömeç Toplu Konut Projesi kapsamındaki 3 adet konut için başvurular başladı...

balıkesir Cevher Zenginleştirme Tesisi Haberi

balıkesir Cevher Zenginleştirme Tesisi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Nesko Madencilik A.Ş. tarafından Balıkesir İvrindi'de yapılması hedeflenen Cevher Zenginleştirme Tesisi ve Katı Atık Depolama Alanı projesi kapsamında bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 20 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı gerçekleştireceğini duyurdu.


Duyurunun ayrıntıları için