28 / 03 / 2024

Balıkesir Gönen TOKİ kura çekilişi

Balıkesir Gönen TOKİ kura çekilişi

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları kura çekilişi kapsamında 78 adet konut satışa sunuluyor. Projede aylık 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ Evleri kura çekilişi!

TOKİ Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut kura ile satışa sunulacak. Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ Evleri kura çekilişi yarın gerçekleşecek.

Balıkesir Gönen 3. Etap TOKİ kura çekilişi yarın!

TOKİ Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut kura ile satışa sunulacak. Balıkesir Gönen 3. Etap kura çekilişi yarın yapılacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen TOKİ kura çekilişi Haberi

Balıkesir Gönen TOKİ kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Balıkesir Gönen Projesi'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satılıyor. 


TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Bugün saat 10.00 itibariyle başlayan TOKİ Balıkesir Gönen Evleri kura çekilişi Gönen Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşiyor. Projede 120 ay veya 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Dairelerin 75,17 metrekare ve 106,35 metrekare büyüklükte tasarlandığı TOKİ Balıkesir Gönen'de satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Gönen şubesi tarafından kabul ediliyor. 


TOKİ Balıkesir Gönen ev fiyatları 64 bin 113 TL ile 127 bin 90 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 7 bin 694 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için