26 / 04 / 2024

balıkesir karesi arsa ihalesi

balıkesir karesi arsa ihalesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi'ne bağlı 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak..

Balıkesir Karesi'de 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret+Konut imarlı arsanın satıl bedeli 40 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Karesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede toplam 458 konut yer alacak.

balıkesir karesi arsa ihalesi Haberi

balıkesir karesi arsa ihalesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi'ne bağlı 3 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 721 bin TL olarak belirlenen arsalar için ihale 17 Ocak'ta gerçekleşecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyemize ait aşağıda, adres bilgileri, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi, ihale saati, satış şartları belirtilen taşınmazlardan tapuda Karesi İlçesi 2. Çay Mahallesi 853 ada 6 parsel olarak kayıtlı taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre şartname esasları dahilinde kapalı teklif usulü arttırma sureti ile, tapuda Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 3162 ada 4 parsel ve 3645 ada 10 parsel olarak kayıtlı taşınmazların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre şartname esasları dahilinde açık teklif usulü arttırma sureti...