26 / 04 / 2024

balıkesir küçüksan imar itirazı

balıkesir küçüksan imar itirazı

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir Erdek'in imar planı onaylandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden beklenen hamle geldi. Erdek'in Kastri bölgesinin 1/1000 uygulamalı imar planı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda onaylandı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir'de yeni imar planları gündemde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu şehirde, imar mağduriyetlerinin giderilmesi, yeşil alan gibi sosyal hayatı etkileyen yaşam alanlarının çoğaltılması için yeni imar planlarını gündemine aldı.

Balıkesir Dursunbey OSB imar planı onaylandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planını onayladı. 969 dönümlük alan Dursunbey OSB'ye devredildi.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar itirazları kabul edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir'in imar sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ilin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı. Havutça, bölgedeki imar planıyla ilgili sorunları anlattı.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planına itiraz!

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

balıkesir küçüksan imar itirazı Haberi

balıkesir küçüksan imar itirazı

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nde Umum Madeni Eşya ve Bilumum Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı İsmail Pala'nın düzenlediği basın toplantısında basın mensupları ile toplantıya katılanlar arasında gergin anlar yaşandı.


Toplantıya esnafların da davet edilmesi ve herkesin konuşmak istemesi basın mensuplarına da zor anlar yaşattı. Toplantıda açıklama yapmak isteyen bir şehir plancısı, sanayi sitesi içinde yeri olmadığı gerekçesi ile konuşturulmadı. Yaşananlardan rahatsız olan Şehir Plancısı toplantıyı terk etti. Küçüksan İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş sonradan toplantıya dahil olarak hararetli ortamı yumuşattı hem de yaşanan gelişmeleri ve taleplerini basın mensuplarına aktardı. Küçük Sanayi Sitesi'nin 1 milyon 300 bin metrekarelik arazisinin tamamının Özel Proje Alanı olarak belirlendiği 1/5.000'lik imar planından rahatsız olduğunu ifade eden mülk sahipleri, bu durumun Belediye Başkanının yetkisinde olduğunu ve ileriki...