24 / 04 / 2024

Balıkesir OSB arıtma tesisi projeleri

Balıkesir OSB arıtma tesisi projeleri

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bu yıl ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun dünya gazetesine Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında açıklama yaptı

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir Teknokent açılışa hazır!

Yüksek teknoloji ürünlerin yerli imkanlarla üretilmesi ve Ar-Ge çalışmaları için inşaatına geçen sene başlanan "Balıkesir Teknokent", ekim ayında faaliyete geçecek.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Dursunbey OSB imar planı onaylandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planını onayladı. 969 dönümlük alan Dursunbey OSB'ye devredildi.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir'de TOKİ'den OSB'ye uzanacak banliyö hattı açılacak!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve muhtarlar, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'u ziyaret etti. Uğur, projeleri ve yatırımları anlattı.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırımın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı'da BASKİ'nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki İçme Suyu, Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törene katıldı.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir OSB arıtma tesisi projeleri Haberi

Balıkesir OSB arıtma tesisi projeleri


Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun Dünya gazetesine şu açıklamaları yaptı;


Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bu yıl ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı. Balıkesir OSB, 570 hektar büyüklüğünde bir alanda, 145 farklı büyüklükteki parselde faaliyet gösteren karma bir OSB. Faaliyet gösteren sektörler arasında ilk üç sektörümüz; ahşap orman ürünleri, gıda ve metal. 145 parselin 86 parsel fiilen üretimde. 32 parsel inşaat aşamasında, 11 parsel proje aşamasında. Balıkesir OSB Trafo Merkezi (154 kV - 34,5 kV), arıtma tesisi, su, atık su, kanalizasyon, yol, doğalgaz altyapılarını tamamladı. 2014 yılı içinde Balıkesir OSB'de 2'nci arıtma tesisi yapıldı ve faaliyete geçti. 

Elektrik hatlarının yüzde 50'si yer altına alındı. 

İnşaat aşamasını tamamlamış firmaların parsellerinin önündeki yolların yapımı eş zamanlı olarak devam ediyor. 

2014 yılı içinde Balıkesir OSB'ye...