19 / 04 / 2024

balıkesir roman konutları

balıkesir roman konutları

Büyükşehir, Türkiye’de ilk kez Roman vatandaşların yaşam tarzına uygun sosyal konut projesini hayata geçirdi. Konutlar hak sahiplerine teslim edildi

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesirli romanların 30 yıllık konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde romanlar için inşa edilen 34 konutun hizmete alındı.

Balıkesir'deki Romanlar Kasım'da evlerine kavuşacak!

Balıkesir Yıldırım Caddesinin devamı olan yolun geçeceği alanda bulunan Romanların 34 konutu bitmek üzere olduğu en geç Kasım ayında yeni dairelerine kavuşacak.

Balıkesir'de Romanlar konut sahibi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman vatandaşlar için inşa edilecek 34 daireli 1. Gündoğan Mahallesi Sosyal Konut Projesi'nin temeline ilk harcı döktü.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

TOKİ Balıkesir Manyas kura tarihi belli oldu! Manyas TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir?

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura tarihi belli oldu. Peki Manyas TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir?

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

2022'de satılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar aldı! Zirvedeki şehir Balıkesir oldu! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz sene satışı yapılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar alırken, bu alanda en yüksek oran yüzde 41,35 ile Balıkesir'de kaydedildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

balıkesir roman konutları Haberi

balıkesir roman konutları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilke imza atarak Roman vatandaşların yaşam tarzlarına uygun ilk sosyal konut projesini hayata geçirdi. Roman vatanşdaşların Yıldırım ve Rüzgar Caddeleri üzerinde bulunan evleri, imar yolunda kalınca yıkılması gündeme geldi. Roman vatandaşları evsiz bırakmak istemeyene Balıkesirr Büyükşehir Belediyesi, 1.Gündoğan mahallesinde 3 bin metrekarelik alan üzerine toplam 11 bloktan oluşan 34 dairelik, 6 milyon liraya mal olan sosyal konut projesini hayata geçirdi. Roman vatandaşların boşalltığı eski evleri ise davul zurna eşliğinde yıkıldı.


Yeni sosyal konutların hak sahiplerine teslimi için tören düzenlendi. Töreni Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan, Başbakan Baş Danışmanı Metin Özçeri, Karesi belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Roman vatandaşlar katıldı. "Bizde ayrımcılık, ötekileştirme, ayrıştırma yok. Biz...