19 / 04 / 2024

Balıkesir Susurluk toki evleri

Balıkesir Susurluk toki evleri

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Projede ihale Haziran'ın 18'inde, kura 29 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Susurluk başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Susurluk projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir Susurluk başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Susurluk projesi için başvuru dönemi 21 Şubat tarihinde başlıyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

Balıkesir Susurluk'ta 11.1 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Balıkesir İli Susurluk Belediye Başkanlığı, Balıkesir Susurluk'ta yer alan 13 adet gayrimenkulü 11 milyon 87 bin 647 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Manyas TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Susurluk kura sonucu 29.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Balıkesir Susurluk kura sonucu 29.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Susurluk kura sonucu 29.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Susurluk kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Balıkesir Susurluk 200 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Balıkesir Susurluk 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

Balıkesir Susurluk’a TOKİ müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Projede ihale Haziran'ın 18'inde, kura 29 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Susurluk 210 konut ihalesi 18 Haziran'da!

Balıkesir İli, Susurluk İlçesi, Sultaniye Mahallesi 210 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ( E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Susurluk toki evleri Haberi

Balıkesir Susurluk toki evleri

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Canbey uzun süredir bekledikleri TOKİ konut yapımının son aşamaya geldiğini söyleyerek, “İhale 18, kura ise 29 Haziran’da” dedi.

KONUT VE İŞYERİ

Yeni Erdek'te yer alan habere göre; Milletvekili Canbey TOKİ aracılığı ile Susurluk’a toplu konut ve işyeri inşa edileceğini açıklayarak, ihalesi ve kura çekiminin Haziran ayında yapılacağını açıkladı. 

YATIRIMLARI TAKİPTE

Balıkesir’de inşa edilen ve yapılması planlanan yatırımları yakından inceleyen Milletvekili Canbey Susurluk ilçesine yapılması için uzun süredir incelediği TOKİ konutlarında beklenen anın geldiğini açıkladı.

İHALE VE KURA HAZİRAN’DA

Canbey, TOKİ'nin yaptıracağı konut ve dükkanların ihalesinin 18 Haziran tarihinde kura çekiminin ise 29 Haziran tarihinde yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destekleri için teşekkürlerini ileten AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Susurluk için bayram...