24 / 04 / 2024

Balıkesir Susurluk’a TOKİ müjdesi!

Balıkesir Susurluk’a TOKİ müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Projede ihale Haziran'ın 18'inde, kura 29 Haziran'da gerçekleşecek.



AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Canbey uzun süredir bekledikleri  TOKİ  konut yapımının son aşamaya geldiğini söyleyerek, “İhale 18, kura ise 29 Haziran’da” dedi.

KONUT VE İŞYERİ

Yeni Erdek'te yer alan habere göre; Milletvekili Canbey TOKİ aracılığı ile Susurluk’a toplu konut ve işyeri inşa edileceğini açıklayarak, ihalesi ve kura çekiminin Haziran ayında yapılacağını açıkladı. 

YATIRIMLARI TAKİPTE

Balıkesir’de inşa edilen ve yapılması planlanan yatırımları yakından inceleyen Milletvekili Canbey Susurluk ilçesine yapılması için uzun süredir incelediği TOKİ konutlarında beklenen anın geldiğini açıkladı.

İHALE VE KURA HAZİRAN’DA

Canbey, TOKİ'nin yaptıracağı konut ve dükkanların ihalesinin 18 Haziran tarihinde kura çekiminin ise 29 Haziran tarihinde yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destekleri için teşekkürlerini ileten AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Susurluk için bayram hediyesi olacak konutlar ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İLK MÜJDEYİ 13 HAZİRAN 2019 DA VERMİŞTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk İlçe Başkanı Fahrettin Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ersan ile birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır’ı 13 Haziran 2019 tarihinde ziyaret etti ve Susurluk’ta TOKİ’nin konut yapacağını müjdeledi.

TOKİ Balıkesir Susurluk 210 konut ihalesi 18 Haziran'da!


Geri Dön