27 / 04 / 2024

Balıkesire yapılacak spor salonunun ihalesi iptal mi edildi

Balıkesire yapılacak spor salonunun ihalesi iptal mi edildi

Spora rüşvet bulaştı.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Balıkesir’de yaptırdığı 3 bin 500 kişilik salon ihalesine giren firmadan ‘burs’ adıyla rüşvet istediği iddia edildi.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Balıkesir Karesi'ye çok amaçlı spor kompleksi yapılacak!

Sakarya ve Kuvayi Milliye mahallelerinin kesiştiği noktaya yapılacak çok amaçlı spor salonu için ilk kazma vuruldu.

Fatih Efdalzade Medresesi'nin yerine spor alanı mı yapılacak?

Fatih'teki 520 yıllık Efdalzâde Medresesi'nin yerine Ahmet Rasim Anadolu Lisesi'ne spor alanı yapılacak. Güçlendirme çalışmaları süren Ahmet Rasim Anadolu Lisesi'ndeki çalışmalarda tarihi medrese yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak. Ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar varan taksit sağlanan projede 500 adet daire emekli kategorisinde satışta.

Balıkesire yapılacak spor salonunun ihalesi iptal mi edildi Haberi

Balıkesire yapılacak spor salonunun ihalesi iptal mi edildi

Spora rüşvet bulaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda rüşvet skandalı ortaya çıkarıldı. Bakanlık tarafından Balıkesir’de yapılacak olan 3 bin 500 kişilik spor salonu ihalesine giren firmadan ‘burs’ adı altında 100 bin lira istendiği öne sürüldü. Olayla ilgili Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı ve İhale Komisyonu Başkanı Salih Kablan suçlanıyor.


SAVCILIK DURUMA EL KOYDU


İhaleye giren firmanın sahibi Hamza Salman, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Salman, Savcı Musa Yücel’e verdiği ifadede Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kablan’ın kendisinden öğrencilere burs adı altında para istediğini, parayı vermeyince ihaleyi başka bir firmanın aldığını vurguladı. Hamza Salman, Kamu İhale Kurumu’na başvurup, ihaleyi de iptal ettirdiğini savundu.


İhaleye katılan Şemsettin Tunç da tanık olarak dinlendi. Müteahhitlik yaptığını belirten Tunç, kazandığı bir ihalede hak edişini alabilmek...