28 / 03 / 2024

Balin Gıda iletişim

Balin Gıda iletişim

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Oktay Arslan Kümet tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri!

Toplam 1876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark projesinde daire fiyatları 191 bin TL’den başlıyor. İşte Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri...

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Musa Siviş tarafından kuruldu. 

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balin Gıda iletişim Haberi

Balin Gıda iletişim

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Balin Gıda Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih 3 Şubesi konusu:turizm restoren işletmeciliği ve gıda ile ilgili faaliyetlerde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres:Mimar Hayrettin Mah.Sucu Baki Sok.No.10/101...