19 / 04 / 2024

Balipek İnşaat Dekorasyon adres

Balipek İnşaat Dekorasyon adres

Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İpek ve Tuncay Bali tarafından kuruldu.

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Arguç tarafından kuruldu.

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Assa İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Assa İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Ahmadov tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Gelir İnşaat Dekorasyon Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gelir İnşaat Dekorasyon Temizlik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gelir tarafından kuruldu.

Ssm Karaman İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ssm Karaman İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulhattin Karaman tarafından kuruldu.

Veo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Veo Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Öncü Güvenlik Sistemleri Anonim Şirketi ve Güveli Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ortaklığında kuruldu. 

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyliler İnşaat Dekorasyon Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Evren Özbey tarafından kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Balipek İnşaat Dekorasyon adres Haberi

Balipek İnşaat Dekorasyon adres

Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İpek ve Tuncay Bali tarafından kuruldu.


Balipek İnşaat Dekorasyon Elektrik Mekanik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:

1. Yurt dışında inşaat , alt yapı ve sosyal hizmet işleri yapmak. Bu işlerle ilgili taşeronluk, komisyonculuk yapmak ve yaptırmak. 2. İster şirketin kendi malı olan, isterse üçüncü şahıslara ve tüzel kişilere ait olan gayrı menkuller üzerine her türlü inşaat, toplu konut, prefabrik binalar inşa etmek ve bunlarla ilgili ifraz işlerini yapmak kat karşılığı inşaat yapmak, yaptırmak taahhütte bulunmak . 3. Her türlü kereste sunta vb orman ürünlerinden üretilmiş ve plastikten mamul inşaat malzemeleri, kum, çakıl, çimento, demir, kireç, fayans vb inşaat malzemelerinin gerekli durumlarda...