27 / 04 / 2024

Bandırma Belediyesi 2016 yatırımları

Bandırma Belediyesi 2016 yatırımları

Bandırma Belediyesi’nin 2016 yılı tahmini bütçesinin tek gündem maddesi olarak görüşüldüğü Kasım Ayı Olağanüstü Meclis oturumu gerçekleşti. Bandırma Belediyesi’nin 2016 yılı Tahmini Bütçesi 110 Milyon 175 Bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık tarla!

Bandırma Belediyesi, Akçapınar Mahallesi'ndeki 590 bin 151,11 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 20 Haziran'da yapılacak...

Bandırma Belediyesi'nden 14 milyon TL'ye satılık tarla!

Bandırma Belediyesi, Akçapınar Mahallesi'ndeki tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale, 23 Mayıs'ta yapılacak..

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bandırma Belediyesi, 17 Eylül Mahallesi'ndeki arsasını açık teklif usulü ile satıyor. Taşınmazın toplam muhammen bedeli 9.5 milyon TL olarak belirlendi..

Bandırma'nın 1/5000'lik imar planı onay bekliyor!

Bandırma Mizan Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmecisi Şaban Sıvacı, imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Sıvacı, 1/5000'lik planların Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Bandırma Belediyesi 2016 yatırımları Haberi

Bandırma Belediyesi 2016 yatırımları



Bandırma Belediyesi’nin 2016 yılı tahmini bütçesinin tek gündem maddesi olarak görüşüldüğü Kasım Ayı Olağanüstü Meclis oturumu, Belediye meclis salonunda gerçekleşti. Bandırma Belediyesi’nin 2016 yılı Tahmini Bütçesi 110 Milyon 175 Bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi. 



Bandırma...