26 / 04 / 2024

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.



Bandırma Belediyesi Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı vatandaşın hizmetine sunuldu. Yetkililer, “Yapılan projeler eğer değer katmıyorsa bir anlam ifade etmez. Tesisimiz kentimiz için gündelik hayatın sosyal dokusuna da katkıda bulunuyor” dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bandırma Belediyesi, Bandırma’da yapılan ‘Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’ ile ilgili bilgi verdi. ‘Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’m hızla gelişen ve büyüyen kentin geleceğine yönelik planlanan en önemli proje olarak nitelendiren belediye yetkilileri, “Yapılan projeler eğer halkın hayatım kolaylaştırmıyor değer katmıyorsa bir anlam ifade etmez. Bandırma Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı kentimiz için sadece kolay bir alışveriş ortamı sunmuyor, gündelik hayatin sosyal dokusuna da katkıda bulunuyor” dedi.

450 ARAÇLIK OTOPARK

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın Türkiye’deki bir çok belediye için örnek proje olarak değerlendirilebileceğini dile getiren belediye yetkilileri “Bandırma Belediyesi Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağaza, civar kırsal mahallelerden gelen çiftçilerimizin ürünlerinin satışının yapıldığı çekme kat, yürüyen merpenler, asansörler, mescit, bebek bakım evi, tuvaletler ve yeşil alan çevre düzenlemeleriyle, 24 saat güvenlik önlemleriyle modern Bandırmanın kimliğine yakışan bir tesis” diye konuştu.

‘Bandırma Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’nın pazar günleri ikinci el otomobil pazarı olarak hizmet verdiğini belirten belediye yetkilileri şunları söyledi: “Haftada iki gün sebze ve meyve pazar günleri ise oto pazarı olarak hizmet verilen tesiste, yüzlerce esnafımız ve on binlerce vatandaşımız AVM tarzı alışveriş keyfini doyasıya yaşıyor. Kışın yağmur ve çamurdan yazın ise sıcaktan etkilenmeden güvenli bir şekilde alışverişin yanı sıra Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanının çevresindeki sosyal donatılardan halkımız aileleriyle hoşça vakit geçirebiliyor, spor yapabiliyor çocuklarımız oyun alanlarında eğlenebiliyor, stresten uzak yeşil alanlarda mutlu anlar yaşıyorlar. Bandırma hem modern bir şekilde gelişecek, büyüyecek ama yeşil donatılar ve sosyal projelerle mutluluğun yaşandığı, paylaşıldığı bir kent olacak.”

 


Geri Dön