19 / 04 / 2024

Bandırma Kapalı Pazaryeri açıldı mı

Bandırma Kapalı Pazaryeri açıldı mı

Bandırma Belediyesi tarafından Bandırma'nın yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'ya spor kompleksi geliyor!

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri 6 Kasım'da açılıyor!

Bandırma Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı 6 Kasım 2016 Pazar günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek törenle açılacak.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

Bandırma Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Bandırma Belediyesi tarafından Bandırma'nın yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı.

Bandırma Kapalı Pazaryeri'nde peyzaj çalışmaları başlayacak!

Bandırma Kapalı Pazaryeri Projesi'nin aynı zamanda bir yaşam merkezine dönüşmesini isteniyor. Önümüzdeki günlerde de pazarcı esnafı temsilcileriyle bir araya gelinerek yerleşimle ilgili görüşmeler yapılacak.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

Bandırma Kapalı Pazaryeri açıldı mı Haberi

Bandırma Kapalı Pazaryeri açıldı mı


Bandırma Belediyesi tarafından Bandırma'nın yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı.


Hem esnafın hem de vatandaşın yazın sıcağından kışın da soğuğundan etkilenmeden rahatça alışverişini yapabileceğini belirten Başkan Mirza: “Kapalı pazar yerini halkımızla buluşturmaya sayılı günler kaldı. Çevre düzenlemesi yapılıyor. Sadece bir pazar yeri değil, yaşam alanlarıyla da kullanışlı bir yer olacak. Ayrıca prototip tezgahlar yapılarak esnafla görüşmeler sürüyor. Esnafımızın da fikrini sorarak tezgahları yapacağız. Hem pazarcı esnafımıza, hem de hemşerilerimize daha rahat ve hijyenik koşullarda alışveriş yapma imkanı sağlayacak pazar yeri ayrıca tam bir yaşam alanı olarak hizmet verecek” dedi.


Kapalı Pazar yeri 750 tezgahlık satış alanı, 13 dükkan, balıkçılar için ayrılmış alanlar, restoran, kafeler, mescidler, çocuk bakım alanı, çay ocakları, tuvaletler, güvenlik noktaları,400 araçlık otopark ve 2...