28 / 03 / 2024

Banu Evleri kiralık

Banu Evleri kiralık

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri projesinde Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyası sunuluyor. Proje kapsamında daireler 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile satılıyor.

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. Yatırımcılar tarafından meraka takip edilen projeye ilişkin tüm merak edilen soruları yanıtladık. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla

Kiralık ev probleminin temelinde ne var? 

İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor? İşte detaylar...

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Günlük kiralık ev tehlikesi!

Büyükşehirlerde günlük kiralık ev ilanlarına oldukça sık rastlanıyor. Bu evleri kiralamanın koşulu 18 yaşından büyük olmak ve tıpkı otellerdeki gibi kimlik beyan etmek olmasına rağmen, bu kurallar hiçe sayılıyor...

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

Emlakçıdan saatlik kiralık ev!

Birçok nedenlerden dolayı tehlikeli bulunan günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de emlakçılar evleri saatlik olarak kiraya veriyor.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Evleri artık günlük değil saatlik kiralıyorlar!

Bir dönem günlük kiralık evler gündemdeydi, şimdi ise saatlik kiralamalar. Emlak sitelerinde bir çok ilan görmek mümkün. İstanbul’dan Ankara’ya, Diyarbakır’dan Kütahya’ya kadar birçok şehirde saatlik kiralama yapılıyor. Birkaç saatlik ev kiralamanın bedeli 40 TL'den başlıyor. 

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim!

Hasanoğlu İnşaat , Kanal İstanbul Projesi’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde inşa ettiği Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim kampanyası başlattı..

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Banu Evleri kiralık Haberi

Banu Evleri kiralık

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyasına Banu Evleri projeleriyle destek verdi. Kampanya kapsamında 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile konut sahibi olunabiliyor. 

Dört adet 15 katlı apartman blokları olarak tasarlanan projede 220 adet daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Banu Evleri projesinde daire büyüklükleri 135 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul'un yeni cazibe merkezi Ispartakule'de yükselen Banu Evleri projesi 18 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 51 bin metrekare inşaat alanına sahip projede daireler hemen teslim ediliyor.

Mega projelerin ortasında inşa edilen Banu Evleri projesi Kanal İstanbul'a 900 metre, İstanbul Havalimanı'na 25 kilomere, Kuzey Marmara Otoyolu'na 20 kilometre, metroya 600 metre Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 kilometre mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

Banu Evleri...