28 / 03 / 2024

Barack Obama nerede oturacak

Barack Obama nerede oturacak

Barack Obama, diğer pek çok eski Amerika başkanının aksine, görevden ayrıldığında Washington’da yaşamaya devam edeceklerini açıklamıştı. Obama ailesi, Washington Türk Büyükelçiliği’nin komşusu olacak.

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Obama ve ailesi ev satın aldı!

Amerika'nın 44. Başkanı Barack Obama ve ailesi Massachusetts’in Martha’s Vineyard bölgesinden 11.75 milyon dolara yeni bir ev aldı...

Julian Castro 2020 seçimlerinde Trump'a rakip!

Meksika kökenli bir aileden gelen ve eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı olan Julian Castro, 2020 başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu...

Barack Obama 10 milyon dolara ev alacak!

Kazandığı paraları emlakta değerlendiren Barack Obama, Washington’daki 8 milyon dolarlık evden sonra New York’ta da ev arayışına girdi.

Barack Obama Washington’da 28 milyon liraya malikane satın aldı!

ABD eski başkanı Barack Obama ve Michelle Obama çifti 28 milyon liraya 750 metrekare büyüklükte bir malikane satın aldı.

Obama Ailesi Beyaz Saray'dan ayrılıyor!

Beyaz Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ABD Başkanı Barack Obama, taşınmaya başladı. Obama Ailesi'nin kişisel eşyaları kamyonlara yüklenerek Kalorama semtindeki yeni eve götürülüyor.

Barack Obama yeni evine taşınıyor!

ABD Başkanı Obama 8 yıldır yaşadığı Beyaz Saray'dan taşınarak yerini yeni seçilen Donald Trump'a bırakıyor. Obama ailesi iki yıl önce satın aldığı yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Barack Obama, Washington'da 6 milyon dolarlık evde yaşayacak!

Sekiz yıldır Beyaz Saray’da yaşayan Başkan Obama, First Lady Michelle Obama ve kızları Malia ve Sasha, bir süre daha Washington’da yaşamayı planlıyor.

Barack Obama, Türk Büyükelçiliği’ne komşu oluyor!

Barack Obama, diğer pek çok eski Amerika başkanının aksine, görevden ayrıldığında Washington’da yaşamaya devam edeceklerini açıklamıştı. Obama ailesi, Washington Türk Büyükelçiliği’nin komşusu olacak.

Barack Obama, Washington'da 4.3 milyon dolara ev kiraladı!

ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık görevini devrettikten sonra Washington'da yaşamaya devam edecek. Obama, 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan ve 4.3 milyon dolar değerindeki bir evi kiraladı.

İşte Barack Obama'nın yeni evi!

ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık görevini devrettikten sonra Washington’da yaşamaya devam edecek. Obama, 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan ve 4.3 milyon dolar değerindeki bir evi kiraladı.

B. Obama, Washington'daki Camii'nin açılışına katılmayacak!

Hükümet yanlısı gazetelerde de yer alan “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’a yarım saat mesafedeki Türk Camii’ni ABD Başkanı Barack Obama ile birlikte açacak” haberleri Beyaz Saray tarafından yine yalanlandı.

Barack Obama'ya Antalya'da villa inşa edildi!

ABD Başkanı Obama'nın G-20 Liderler Zirvesi için geleceği Belek'teki Regnum Carya'da kurşun geçirmez camları olan bir villa inşa edildi.

Barack Obama nerede oturacak Haberi

Barack Obama nerede oturacak

Geçtiğimiz aylarda, görev süresi sonrası planları sorulan Başkan Barack Obama, diğer pek çok eski Amerika başkanının aksine, görevden ayrıldığında Washington’da yaşamaya devam edeceklerini açıklamıştı. Nedeni ise, küçük kızı Sasha Obama’nın liesyi bitirene kadar okul değiştirmesini istememeleriydi.


Bu açıklama yapıldıktan sonra, herkesin merak ettiği, Obamalar’ın Washington’un hangi semtinde ev seçeceği, ya da başkente komşu eyaletler olan "Virginia’da veya Maryland’de mi oturacağı" konusu olmuştu. Ocak 2017 sonuna doğru Beyaz Saray’ı terk edecek olan ailenin şimdiden nerede oturacaklarına karar verdikleri söyleniyor.


Geçtiğimiz günlerde The National Journal dergisinde, Obama ailesinin Washington’un en iyi semtlerinden biri olan Kalorama’ya taşınabilecekleri belirtildi ancak tam olarak hangi adrese taşınacakları konusunda ayrıntılar verilmedi. Independent Journal websitesi ise bir sonraki gün ailenin hangi evi seçtiğini bildiklerini yazdı. Haberdeki ev ABD başkanının...