26 / 04 / 2024

Barbaros Bilgi Evi açılış tarihi

Barbaros Bilgi Evi açılış tarihi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Barbaros Bilgi Evi, yarın düzenlenecek törenle hizmet açılıyor. Peki Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da nerede? İşte Barbaros Bilgi Evi'nin adresi ve açılış saati...

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Erzurum Pasinler'e yeni bilgi evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bilge bir neslin inşası için yaptığı eğitim yatırımları şehrin dört bir sathında sürüyor. 

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Emek Bilgi Evi'nde inşaat tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan bilgi evlerinin bir yenisi Emek’te hizmete giriyor.

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Barbaros Bilgi Evi açılış tarihi Haberi

Barbaros Bilgi Evi açılış tarihi

Gaziosmanpaşa Belediyesi projesi olan Barbaros Bilgi Evi, yarın (14 Ekim 2014, Salı) günü saat 15:00'de düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. 


Gaziosmanpaşa Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa İlçesi'nde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1073 Sokak'ta yer...