28 / 03 / 2024

barcelona nou camp

barcelona nou camp

Bercelona yönetiminin k TT Arena'yı yapan ISG şirketiyle görüştüğü ve TT Arena'ya benzer bir modele sıcak baktığı belirtildi...

Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B ile seyir keyfi zirvede! 21 Ocak fiyat listesi...

Ultra HD 4K ekran çözünürlüğü ile canlı ve net görüntü sunarak size tam bir seyir keyfi yaşatacak Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B Android TV, en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar... 

2023'ün ilk günlerinde bu teklif kaçmaz! Arçelikten TV alana 1500 TL indirim! 2 Ocak fiyat listesi

2023'te televizyon yenilemek isteyenler, Arçelik'ten size bir teklif var. Seçili Beyaz Eşya ile Beraber Küçük Ev Aleti veya TV alımında 1.599 TL İndirim imkanı! Peki Barcelona 58 GCU 8905B 58” 147 ekran TV ne kadar? İşte detaylar...

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Glamour Camp Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Camp Turizm Limited Şirketi  Şişli’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Soha M.A.Tawfık tarafından kuruldu.

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman Vaniköy'deki yalılarına yerleşti!

Bir süredir İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman İstanbul'a dönüş yaparak Vaniköy'deki yalılarına yerleşti. 

Kovid-19 İspanya'da ev kiralarını düşürdü!

İspanya'nın iki büyük kenti Madrid ve Barcelona'da yüksekliğiyle tepki çeken kiralar pandemide ciddi oranda düştü. Buna göre, kiralar Barselona'da yüzde 17, Madrid'de yüzde 12 oranında azaldı.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

İspanya'da konut sorunu: Tahliyeler ve pandemide tutulmayan sözler!

Barcelona'nın en yoksul mahalleleri arasında yer alan Ciutat Meridiana'da tahliyeler hayatın istenmeyen bir gerçeği.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

barcelona nou camp Haberi

barcelona nou camp
Bercelona yönetimi, Nou Camp'ı yeniden inşa edecek. Spor'un haberine göre Katalan kulübü, son olarak TT Arena'yı yapan ISG şirketiyle görüşüyor. Barcelona'nın TT Arena ile benzer bir modele sıcak baktığı...