20 / 04 / 2024

Barış Özkan

Barış Özkan

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Barış Özkan ve Ramazan İslamoğlu ortaklığında kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündeminde!

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışında para yatırma zamanı!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan imar barışına 25 binden fazla müracaat yapan vatandaşların ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırmasının gerektiğini dile getirdi. 

Batman'da imar barışı başvuruları 25 bini geçti!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman'da imar barışına 25 binden fazla başvuru geldiğini ifade ederek vatandaşları ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırması gerektiği konusunda uyardı.

İmar barışı fırsatçılarına dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu'nun CHP'li üyesi Sedat Özkan, imar barışı fırsatçılara karşı yapılması gerekenleri anlattı...

Batman'da 14 bin 182 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdür Muzaffer Özkan, il genelinde 14 bin 182 kişinin imar barışına başvuru yaptığını açıkladı. Özkan, vatandaşları imar barışı konusunda uyardı.

Batman'da imar barışına yoğun ilgi!

Batman ve ilçelerinde imar barışına 8450 kişi başvurdu. İmar barışı öncesinde uydunun şehir merkezinin görüntülerini kayda aldığını belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan: “Bu süre içinde kaçak yapı yapanlar cezayla karşı karşıya kalacak” dedi.

Batman'da 4 bin 795 kişi imar barışına başvurdu!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, "İmar Barışı Kanunu" konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Özkan, 4 bin 795 kişinin imar barışına başvurduğunu açıkladı.

İstanbul The Plaza Hotel 12 milyon TL'ye yenilendi!

Yasemin Turizm’in bünyesinde yer alan otelin yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Erol Turanlıoğlu ile Barış Özkan toplamda 12 milyon TL harcandığını belirtti.

Özkan Yorgancıoğlu: Doğalgaz ve su barışın anahtarı!

KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye’den Ada’ya gidecek suyun Ortadoğu’ nun barışına anahtar olabileceğini kaydetti ve Rumlara, “ Doğalgaz ile suyu birlikte kullanalım ” çağrısı yaptı...

Kuşadası'nın ünlü eğlence mekanı Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan hayatını kaybetti!

Kuşadası'nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan, rezerve masa tartışması yüzünden uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı...

Boran Kafe Bar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Kafe Bar Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Güleryüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde kuruldu

Barış Önay : Müteahhitler bu yıl 2012'nin kayıplarını çıkaracak!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Barış Onay ''Sektördeki belirsizlikler 1 Ocak 2012'de belli olsaydı, yapı sektöründeki büyüme yüzde 1'lerin çok çok üzerinde olurdu'' dedi.

Barış Özkan Haberi

Barış Özkan

İstanbul’un en eski 5 yıldızlı otellerinden The Plaza Hotel İstanbul kendini yeniliyor. Otelde yürütülen renovasyon çalışmaları ve otelin bağlı olduğu Yasemin Turizm’in Bursa’daki yeni otel yatırımı düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Toplantıya The Plaza Hotel ve Yasemin Turizm’in Turizm Danışmanı Erol Turanlıoğlu, The Plaza Hotel İstanbul Genel Müdürü Barış Özkan ve Genel Müdür Yardımcısı Cihat Arslan katıldı.Bursa’da yeni bir otel projesi hayata geçireceklerini ifade eden Yasemin Turizm’in Turizm Danışmanı Erol Turanlıoğlu, arsalarının şehrin sembolü olan Çelik Palas’ın yanında olduğunun altını çizdi. Yaklaşık 60 milyon dolar bir yatırım maaliyetine sahip 5 yıldızlı otel yaptıklarını dile getiren Turhanlıoğlu, “Projenin bitmesine 5-6 ayımız var. 2016 baharında açmayı planlıyoruz. Bursa’nın en değerli lokasyonunda yer alacak. Mimari yapı olarak 20 bin metrekare kapalı alan...