27 / 04 / 2024

Bartın-Amasra-Cide Devlet Yolu acele kamulaştırma

Bartın-Amasra-Cide Devlet Yolu acele kamulaştırma

Bartın ve Zonguldak'ta Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararları alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı!

Bartın’da uzun zamandır gündemde olan  400 yataklı Devlet Hastanesi için çalışmalar devam ediyor. Bartın 400 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı.

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı inşaatının yüzde 47'si tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri'nin inşa ettiği Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı'nın inşaatında çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.

Bartın'da bin 500'ün üzerinde sağlık tesisi açıldı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sağlık alanında birçok yatırımın gerçekleştiğini belirtti. Bölgede 1500'ün üzerinde sağlık yatırımı gerçekleştirildiğini söyleyen Tunç, devlet hastanesinin kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Bartın-Kurucaşile yolu ulaşıma açıldı!

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.

Bartın Amasra'ya yolcu limanı ve yat limanı iskelesi yapılacak!

Geçtiğimiz yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak.

Bartın Ulus Devlet Hastanesi taşınıyor!

Bartın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Ulus Devlet Hastanesi'nde taşınma çalışmaları başladı. Hastanenin 120'ü metrekare oturum alanına ve 3211 metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtildi.

Bartın Amasra'ya termik santral kurulacak!

Bartın'ın Amasra ilçesinde termik santral kurmayı planlayan şirketin kömür hazırlama tesisi projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) toplantısı yarın yapılacak.

Bartın Amasra Lisesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bartın Amasra Stadı tribün inşaatında son durum!

Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Belediye Başkanı Vekili Recep Işık, Amasra İlçe Spor Müdiresi Fatma Öztürk ve Amasra Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte Amasra Futbol Sahası tribün yapımını yerinde inceledi.

Bartın-Amasra-Cide Devlet Yolu acele kamulaştırma Haberi

Bartın-Amasra-Cide Devlet Yolu acele kamulaştırma

Bartın-Amasra-Cide Devlet Yolu, Zonguldak-Ereğli Devlet Yolu ve Çakraz-Kurucaşile Yolunun bazı kesimlerindeki yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


Bartın-Amasra-Cide Devlet Yolu, Zonguldak-Ereğli Devlet Yolu ve Çakraz-Kurucaşile Yolunun Bazı Kesimlerindeki Yol Yapım Çalışmaları Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için