19 / 04 / 2024

Bartın Kent Tarihi Müzesi açılış

Bartın Kent Tarihi Müzesi açılış

Bartın Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bartın Kent Tarihi Müzesi'nin açılışı gerçekleşti.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları mecliste!

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın'daki 120 yıllık tarihi bina yıkılıyor!

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bartın Ulus Samat son başvuru tarihi 28 Haziran!

TOKİ Bartın Ulus Samat projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündeminde konu oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, çalışmaların ne zaman tamamlanacağını sordu..

Bartın Kent Tarihi Müzesi açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bartın Kent Tarihi Müzesi'nin açılışı gerçekleşti.

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak'ta açılacak!

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak 2018 tarihinde aaat:14.00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bartın Üniversitesi'nde kentsel tasarım konuşuldu!

Bartın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından “Kent Mekânında Kamusal Alanlar ve Kent Tasarım” konulu panel düzenlendi.

Bartın'da termik santral için çevre düzeni planları değişti!

Bartın'ın tarihi ve turistik, ilçesi Amasrada kurulması planlanan termik santral ve ek projelerinin gerçekleştirilmesi için değişiklik yapıldı.

Bartın-Kurucaşile yolu ulaşıma açıldı!

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.

Bartın Kent Tarihi Müzesi açılış Haberi

Bartın Kent Tarihi Müzesi açılış

Bartın Belediyesi Kent Tarihi Müzesi gerçekleştirilen törenle açıldı. Hükümet Caddesi’nde bulunan Bartın Belediyesi’nin 133 yıllık Tarihi hizmet binası, bir yıl süren restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kent Tarihi Müzesi olarak hizmete açıldı. Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, 100’ün üzerinde eser bağışçısının desteği ile 2 bine yakın eserin bulunduğu Kent Tarihi Müzesi’nin açılış töreni yoğun ilgi gördü.

Bartın Belediyesi Mehter Takımının verdiği konser ile başlayan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın açılış konuşması ile Müzenin yapımında emeği geçen ve eser bağışlayanlara teşekkür belgesi verilmesi ile devam eden törenin açılış kurdelesi, Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz’ün duasının ardından Bartın Vali Vekili Erkan Kalender, Belediye Başkanı Cemal Akın, protokol üyeleri ve misafirler tarafından kesildi.

BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN AÇILIŞ KONUŞMASI YAPTI

11 Kasım 2014 tarihinde Çevre...