29 / 03 / 2024

Bartın sağlık yatırımı

Bartın sağlık yatırımı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sağlık alanında birçok yatırımın gerçekleştiğini belirtti. Bölgede 1500'ün üzerinde sağlık yatırımı gerçekleştirildiğini söyleyen Tunç, devlet hastanesinin kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), yatırım bankacılığı alanında bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihracını yaptı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Bartın sağlık yatırımı Haberi

Bartın sağlık yatırımı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Tunç mesajında, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile sağlıkta reform yaptığını, bunda da özverili bir şekilde çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının önemli rolü olduğunu belirterek, “Tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile sağlıkta reform yaptığını, bunda da özverili bir şekilde çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının önemli rolü olduğunu belirten Tunç mesajında şunları söyledi:


“14 Mart 1827 yılında Osmanlı döneminde ilk modern Tıp Okulu açılarak, sağlık eğitiminde ilk adım atılmış, 14 Mart 1919 tarihinde de Tıbbiyeliler, İstanbul'da işgalci güçlere karşı tepkilerini göstermişlerdir. Bu tarihten...