26 / 04 / 2024

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakır, "Bartın Limanı, karayolu yatırımlarıyla, denize kıyısı bulunmayan çevre illere kolay taşıma imkanlarına sahip oluşu nedeniyle, her geçen gün daha fazla önem kazanmaktadır"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Emir Dicleli tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır Haberi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Bartın Limanı'nın karayolu yatırımlarıyla, denize kıyısı bulunmayan çevre illere kolay taşıma imkanlarına sahip oluşu dolayısıyla, ülke ekonomisinin gelişimine paralel her geçen gün daha fazla önem kazandığını söyledi.


Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, deniz taşımacılığında tek liman oluşu sebebiyle Bartın Limanı'nın Batı Karadeniz'de önem taşıdığını anlattı.


Konteynerr taşımacılığı da yapılan, yükleme boşaltma kapasitesi her geçen gün artan limanın, bölge ve ülke ekonomisinin kalkınmasının önemli altyapılarından olduğuna dikkati çeken Çakır, şöyle konuştu:


"Karadeniz'in önemli limanlarından Bartın Limanı, İç Anadolu’nun dünyaya açılan deniz kapısıdır. Bartın Limanı, karayolu yatırımlarıyla, denize kıyısı bulunmayan çevre illere kolay taşıma imkanlarına sahip oluşu nedeniyle, ülke ekonomisinin gelişimine paralel her geçen gün daha fazla önem kazanmaktadır. Deniz taşımacılığı, havayoluna göre 14, karayoluna göre 7,...