24 / 04 / 2024

başak yapı sitesi

başak yapı sitesi

Ataşehir Başak Yapı Sitesi'nde yer alan konut 460 bin lira muhammen bedelle satışa çıkacak

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Başakşehir Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Başak ve Başakşehir Mahalleleri, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

başak yapı sitesi Haberi

başak yapı sitesi

Ataşehir Başak Yapı Sitesi'nde bulunan konut 10 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkulün muhammen bedeli 460 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için