26 / 04 / 2024

Başakkent Gölet ödeme planı

Başakkent Gölet ödeme planı

Başakkent Gölet ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 14 blokta 894 daire bulunuyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyatları 204 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet satışa çıktı. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor...

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek.  SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Noterliklerde güvenli ödeme dönemi bugün başladı! 

Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi uygulaması bugün başladı. Uygulama kapsamında, paranın kaybolması veya çalınması, gibi riskler ortadan kalkacak...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakkent Gölet ödeme planı Haberi

Başakkent Gölet ödeme planı

Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde daire  seçenekleri sunuluyor. Fiyatların 204 bin TL'den başladığı projede teslimler 24 ay sonra gerçekleştirilecek. 

Başakkent Gölet'te 2+1'ler 106 metrekare, 3+1'ler 136 metrekare, 4+1'ler 171 metrekare olarak tasarlandı. 894 daireden meydana gelen proje 14 blok olarak yükselecek.

 
Başakkent Gölet fiyat bilgisi:

2+1'ler 204 bin TL ile 329 bin TL
3+1'ler 379 bin TL ile 453 bin TL
4+1'ler 493 bin TL ile 576 bin TL


Başakkent Gölet ödeme koşulları!

-KİPTAŞ bünyesinde ödeme yapıldığında yüzde 40 peşinat veriliyor. Kalan tutar 24 ay 0 faizle ödeniyor. 
-Banka kredisi ile ödeme yapıldığında 60 aya kadar yüzde 0,81, 120 aya kadar yüzde 1,2 faiz oranı kendi bünyesinde 24 ay 0 faiz oranı uygulanıyor.


GENEL ÖZELLİKLERİ;
1.    İnşaat statik projesine...