19 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark adres

Başakşehir Nidapark adres

Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 58,78 metrekare olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir'de daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Satış süreci devam eden projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Başakşehir Nidapark ne zaman teslim edilecek?

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi ile 444 4 846 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılının son çeyreğinde son teslim edilmesi öngörülüyor.

Başakşehir Nidapark'ta kampanya!

Teslimlerinin 2017 Ekim'de yapılması planlanan Başakşehir Nidapark'ta yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Başakşehir Nidapark'ta kampanya detayları...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir Residence'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje 24 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Başakşehir Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlenen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Nidapark projesi satışa çıkarıldı!

Lüks ofis projelerinin ardından konutta da iddialı yatırımlar yapan Tahincioğlu, Başakşehir'deki Nidapark projesini satışa çıkardı. Firma, önümüzdeki 3 yıl içinde 5 projede 10 milyar liralık satışa ulaşmayı hedefliyor.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

3. İstanbul Başakşehir adres!

3. İstanbul Başakşehir projesi 116 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 3. İstanbul Başakşehir adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satış ofisi!

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimiz yer alıyor. 3. İstanbul Evleri'nde 2+1'lerin fiyatları 496 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız taksit avantajı sunuluyor. 5 blok halinde inşa edilen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Konutları projesinde 615 adet konut ve 120 ticari birim yer alıyor...

Başakşehir Nidapark adres Haberi

Başakşehir Nidapark adres

"Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. 5 blok halinde inşa edilen proje 24 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Nidapark Başakşehir Residence fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisi ile 444 4 846 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Başakşehir Nidapark'ta yüzme havuzları, otopark, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, fitness, çok amaçlı salon gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 348 adet daire ve 48 adet ticari ünite bulunuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Konutların 58,78 - 209,48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Başakşehir...