18 / 04 / 2024

başakşehir nidapark teslim tarihi

başakşehir nidapark teslim tarihi

Başakşehir Nidapark teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 24 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Başakşehir Nidapark projesi satışa çıkarıldı!

Lüks ofis projelerinin ardından konutta da iddialı yatırımlar yapan Tahincioğlu, Başakşehir'deki Nidapark projesini satışa çıkardı. Firma, önümüzdeki 3 yıl içinde 5 projede 10 milyar liralık satışa ulaşmayı hedefliyor.

Nidapark Başakşehir www.nidaparkbasaksehir.com web sitesi açıldı!

Nidapark Başakşehir www.nidaparkbasaksehir.com web sitesi açıldı. Daire fiyatları 511 bin TL'den başlangıç gösteren proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya!

Emlak Konut güvencesiyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatı kapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya! 

Toplam 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir Projesi ile yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz kampanyasını başlatırken, konut alıcılarına avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor...

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Başakşehir 3. İstanbul evleri ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 1.203 konut ve 212 ticari ünite yer alıyor. Peki Başakşehir 3. İstanbul evleri ne zaman teslim?

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri ne zaman teslim?

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası Ticarileri İstanbul Başakşehir'de yer alıyor. Peki Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri ne zaman teslim?

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi!

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Emlak Konut, Kuzey Yakası Ticarileri için ön talep topluyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

başakşehir nidapark teslim tarihi Haberi

başakşehir nidapark teslim tarihi

Nidapark Başakşehir Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Proje 348 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Başakşehir Nidapark teslim tarihi 2017 yılı Ekim ayı olarak belirlendi. İstanbul Başakşehir'de yükselen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir Evleri 24 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Nidapark Başakşehir'ni sosyal donatı alanları içerisinde; çok amaçlı salon, fitness, otopark, yüzme havuzları, spor alanları, hamam,  sauna, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir Residence'de daireler 522 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 5 bloktan meydana geliyor.  


Başakşehir Nidapark ulaşım: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu...