20 / 04 / 2024

Başakşehir Parseli Değerleme Raporu

Başakşehir Parseli Değerleme Raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Başakşehir Kayabaşı Parseli Değerleme Raporu'nu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları'nın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınladı. Peki Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir'deki 24 parselinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde bulunan 24 adet parsel için gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Rapor konusu parsellerin KDV hariç pazar değeri 149 milyon 252 bin 600 TL, KDV dahil pazar değeri ise 176 milyon 118 bin 68 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Tatarcık Mahallesi'nde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan değerleme raporuna göre; gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 164 milyon 300 bin 710 TL oldu.

Başakşehir Parseli Değerleme Raporu Haberi

Başakşehir Parseli Değerleme Raporu

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı Parseli Değerleme Raporu yayınladı. 



Açıklamalar:


"İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi Parseli" ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır




Dosya için