28 / 03 / 2024

başarır inşaat fikirtepe projesi iletişim

başarır inşaat fikirtepe projesi iletişim

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek olan projede toplamda 700 adet daire bulunuyor. Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81 olarak belirlendi.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi!

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi 150 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı proje için ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin sorunları mecliste!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin üç aydır ücretlerini alamamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Başarır, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Halim Karavil, Diyarbakır inşaat sektörünü değerlendirdi!

Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karavil, Diyarbakır ve bölgenin inşaat sektöründeki kötü gidişatına yönelik birkaç başlıktan oluşan önerileri paylaştı. 

İnşaat projelerine başlamayan Sulhi Aksüt'e haciz şoku!

İşadamı Sulhi Aksüt'ün, Beykoz Alibahadır Köyü'nde başlaması gereken inşaat projelerine hala başlamaması mahkemeyi harekete geçirdi. 60 bin lira borcu olan Aksüt'ün taşınmazlarına el konuldu.

başarır inşaat fikirtepe projesi iletişim Haberi

başarır inşaat fikirtepe projesi iletişim

Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Fikirtepe Projesinde iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81  olarak belirlendi.


Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje toplam 700 adet daireden meydana geliyor.


Ruhsat ve proje çalışmaları devam ettiği projede daire teslimleri 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek.



Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim!

Telefon: 0216 533 81 81 

Web: basarir.com.tr

Tülay...