26 / 04 / 2024

başarır-orjin inşaat talya konakları ulaşım

başarır-orjin inşaat talya konakları ulaşım

Uskumruköy Talya Konakları satılık daire fiyatları minimum 600 bin dolardan başlıyor. Ekim 2013'de teslimleri başlayan Talya Konakları projesinde banka kredisi kullanılarak daire satın alınabiliyor.

Talya Konakları Uskumruköy iletişim!

Talya Konakları Uskumruköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabilen proje Avrupa Yakası Sarıyer Uskumruköy'de Orjin İnşaat ve Başarır İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Talya Konakları satılık!

Sarıyer Uskumruköy Bölgesi'nde yer alan Talya Konakları satılık konutlardan 3 oda 1 salon çatı dubleksi olarak tasarlanan daire tiplerinin fiyatları 720 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Talya Konakları Uskumruköy nerede?

Talya Konakları Uskumruköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

başarır-orjin inşaat talya konakları ulaşım Haberi

başarır-orjin inşaat talya konakları ulaşım

Sarıyer Uskumruköy'de hayata geçirilen Talya Konakları projesi Orjin İnşaat ve Başarır İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Uskumruköy Talya Konakları satılık daire fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor.


Toplamda 22 adet konuttan meydana gelen Talya Konakları Sarıyer'de 3 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi, 4 oda 2 salon villa ve 5 oda 2 salon villa tipinde konutlar bulunuyor. 


Uskumruköy Talya Konakları satılık:


Talya Konakları teslim tarihi kapsamında dairelerin teslimleri 2013 Ekim'de yapılacak. Uskumruköy Talya Konakları satılık daire fiyatları bilgisine göre satışı devam eden daireler minimum 600 bin dolardan başlayarak yükseliyor. 


Uskumruköy Talya Konakları ödeme planı bilgisine göre yüzde 25 peşinat ödeniyor, kalanı ise banka kredisi kullanılabiliyor. Talya Konakları projesinde yer alan konutların alanları 164 metrekare ile 553 metrekare arasında değişiyor.


Talya...