19 / 04 / 2024

Basel Abajı

Basel Abajı

İsthomes Gayrimenkul Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Moustafa ve Basel Abajı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kredi çekecekler dikkat! Yeniden hesaplanacak

Banka kredileri ile ilgili flaş gelişme. Basel Bankacılık Denetim Komitesi tarafından yayımlanan standartlara uyum kapsamında, bankalarca risk grupları belirlenerek, bunlara göre kredi sınırları hesaplama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 bin TL sermaye bedeli İle Ahmed Kamıl  ve Mhd Basel Şikaki tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Aljaber Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Aljaber Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Basel Abotrape tarafından kuruldu.

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Basel Hamdan  Ve Ramı Hamdan tarafından kuruldu.

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab ve Samer Alkasab ortaklığında kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

İsviçre Hükümeti, Hayrünissa Güngör'ün servetinin varislerini arıyor!

Hayatının son 16 yılında İsviçre'nin Basel bölgesinde yaşayan Hayrünissa Güngör Sayın 2019'da yaşamını yitirdi. Vefatı sonrasında Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım'ın servetinin varislerini arıyor.

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab tarafından kuruldu. 

Zoom Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoom Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Basel Barkat tarafından kuruldu. 

İstanbul Buy Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Buy Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mustafaoğlu ve Basel Abajı ortaklığında kuruldu. 

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Basel Salem M. Salem tarafından kuruldu.

Basel Abajı Haberi

Basel Abajı

İsthomes Gayrimenkul Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Moustafa ve Basel Abajı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


İsthomes Gayrimenkul Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,kat mülkiyeti,kat irtifakı, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ile bu hususları düzenleyici diğer tüm kanuni mevzuatlara uymak kaydıyla her türlü malın ithalatı, ihracatı ve dahili toptan ticaretini yapmak. 3-Şirket amacını gerçekleştirmek için menkul ve gayrimenkul haklarla,  ayni hakları satın alabilir, kiralar,kiraya...