23 / 04 / 2024

Başiskele Belediyesi Soğuksu Tesisi kiralama ihalesi

Başiskele Belediyesi Soğuksu Tesisi kiralama ihalesi

Başiskele Belediyesi, Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanını, hali hazır mevcut durumuyla 20 yıl süreliğine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarttı..

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Başiskele Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığına ait olan 3 adet gayrimenkul toplamda 18 milyon 626 bin 460 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 48.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 3 ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 21 Kasım'da gerçekleşecek...

Başiskele'de 52.3 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 3 mahalledeki 14 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak...

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar İlçesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek...

Başiskele Belediyesi Soğuksu Tesisi kiralama ihalesi Haberi

Başiskele Belediyesi Soğuksu Tesisi kiralama ihalesi

Başiskele Belediye Başkanlığı, Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanını mevcut durumuyla 20 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama İhalesi 27 Nisan'da yapılacak.


TAŞINMAZ HALİ HAZIR MEVCUT DURUMUYLA 20 YIL SÜRELİĞİNE KİRAYA VERİLMEK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR


Başiskele Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait aşıdaki listede yer alan taşınmaz hali hazır mevcut durumuyla 20 yıl süreliğine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Maddesi ve devamı gereğince Kapalı Teklif Usulü ile Başiskele Belediyesi Encümenince ihale edilecektir.


1 - İhalelerin Tarihi ve Saati                :  27.04.2017 - Perşembe Günü Saat: 14.00

2 - İhalelerin Yapılacağı Yer               :  Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Cad. No:1 Strateji Geliştirme Müdürlüğü İhale Salonu Başiskele/KOCAELİ

3 - İhale Usulü  ...