29 / 03 / 2024

başkaşehir bahçeşehir

başkaşehir bahçeşehir

Bodrum'daki 13 projesi ile tanınan Yapı Endüstrisi'nin İstanbul Bahçeşehir'de başlattığı Başkaşehir Projesi 1+1 stüdyolardan başlayıp, 5+1 dublekse kadar 828 daireden oluşuyor.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Öztürk tarafından kuruldu. 

Lal Bahçe Başakşehir daire fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir daire fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Lal Bahçe Evleri, 2018 yılının yaz döneminde sahiplerine teslim edilecek...

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de Kiptaş ve HYK Yapı tarafından inşa ediliyor...

Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey metrosunda son durum!

İnşaat çalışmalarının başladığı Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey Metro Hattı için TBM (tünel açma makinası) siparişleri verildi. Metro hattının Ağustos 2020'de açılması planlanıyor. 

başkaşehir bahçeşehir Haberi

başkaşehir bahçeşehir

71 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen projede toplam alanın yüzde 85'i yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılmış durumda. Projede yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, yüzme havuzları, spor kompleksleri, açık ve kapalı otoparkların yanı sıra 21 bin metrekarelik bir de alışveriş merkezi yer alacak.

Projede 34 metrekare ile 259 metrekare arasındaki konutların fiyatı 59 bin 500 YTL'den başlıyor ve 394 bin YTL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 30 peşinat istenen projede geriye kalan yüzde 70, 1 yıl sonra banka kredisi ile ödenmeye başlanacak.

Detaylı bilgi için: 0212 607 17 37...