26 / 04 / 2024

Başlan Gayrimenkul iletişim

Başlan Gayrimenkul iletişim

Başlan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Dul ve yetim aylığı şartları nelerdir? Kimlere dul ve yetim aylığı bağlanır? İşte uzmanından yanıtları…

Sosyal güvenlik uzmanı Melis Elmen, dul ve yetim aylığı ile ilgili akıllara takılan sorulara açıklık getirdi. Dul ve yetim aylığı bağlanma şartlarını tek tek açıkladı. Detayları haberimizde…

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Beykoz Belediyesi'nden dev gayrimenkul satışı! 86.1 milyon TL'lik bedel dudak uçuklattı!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Baklacı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkul 9 bin 66 metrekare alana sahip.

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Almanya’dan Türkiye’deki annelere çocuk başı ayda 85 ile 251 Euro arasında maaş bağlanıyor! Detaylar tek tek açıklandı! 

Almanya tarafından, ülkesinde çocuk yapmış olan ve Türkiye’ye yerleşenlere, 'çocuk başı ayda 85 ile 251 euro' arasında değişen rakamlarda maaş bağlanıyor. İşte detaylar...

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı?

Prefabrik evlerin nasıl ısındığı merak ediliyor. Bu yüzden Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Emeklilik dilekçesi verdikten sonra ne zaman maaş bağlanır?

Emeklilik, her çalışanın hayalini süslemektedir. Bu bağlamda emekli olma yolunda ilerleyenler, Emeklilik dilekçesi verdikten sonra ne zaman maaş bağlanır? sorusunun yanıtını arıyor.

Başlan Gayrimenkul iletişim Haberi

Başlan Gayrimenkul iletişim

Başlan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Başlan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Başlan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Marmara Cad.Bekir Aşçı İş Merkezi No.10/62...