14 / 12 / 2025

Basma A. Elahmar

Basma A. Elahmar

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayad F.M. Erhuma ve Basma A. Elahmar ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektörü için 'yeniden başlat' düğmesine basma zamanı geldi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen buluşma noktası 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nde açılış konuşması yapan GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Gayrimenkul endüstrisi olarak yeniden başlat düğmesine basma zamanımız geldi.'' diyerek sektörü değerlendirdi.

Middle Esst İnternational İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Middle Esst İnternational İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Adel Taher Amar ve Basma A. Elahmar tarafından kuruldu. 

İbrahim Çeçen: İşadamının frene basma lüksü yoktur!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, kriz döneminde iş adamlarının yaptıkları yatırımlarla dönüşüme destek vermesi gerektiğin ifade ederek “İş insanlarının sıkıntı var diye yatırımda frene basma lüksü yok. Şartlar ne olursa olsun yatırımımız sürecek” açıklamasını yaptı.

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayad F.M. Erhuma ve Basma A. Elahmar ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Rapsodi‘de satışa çıkan 3. etapta en küçük daire 180 bin YTL

Çekmeköy'de Aktürk Yapı tarafından inşa edilen Rapsodi Evleri'nin, 166 daireden oluşan 'Piano' etabında, anahtar teslim dairelerin fiyatları 180 bin ile 890 bin YTL arasında.

Göktürk`te doğa konforu

Göktürk'te 2 bin 550 metrekarelik alanda 52 daire ve 25 mağazadan oluşan Doğa 77 projesinin satışları başladı.

Müteahhitler durgunluğu TOKİ gibi ucuz konut satarak aşacak

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkanı Mustafa Şahin, "Devlet ile rekabet etme şansımız yok. Ama 5-7 ortaklı şirketler kurup yakalayacağımız avantajla ucuza konut inşa edebileceğiz." dedi.

TOKİ Uşak Karaağaç`ta 696 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Uşak Karaağaç'a konut, sosyal donatı adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

Aliağa`da satılık arsa

İzmir Defterdarlığı Aliağa Mal müdürlüğü Çakmakla Kendirci Köyü'nde bulunan 2 adet arsayı açık teklif usulü ile satışa çıkardı.

KİPTAŞ Hadımköy II. Etap`a başvuru 2 bin 500`ü geçti

Giriş ve bodrum katlar hariç 2 bin 84 konutun satışa çıkarıldığı KİPTAŞ Hadımköy Konutları II. Etap'a yapılan başvuru sayısı 2 bin 580'e ulaştı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Selimpaşa Konutları`nda 103 metrekare 96 bin YTL`ye

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa'da inşa edilen Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 96 bin YTL'den başlıyor. Kampanyada aylık faiz oranı 0.85.

Garanti Koza Türkmenistan`da 28 köprü inşa edecek

Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk şirketleri, inşaat ve enerji sektöründe iş almaya devam ediyor. Türk şirketlerinden Garanti Koza LLP, 28 adet köprü inşa edecek.

TOKÝ 12 kent inþa etti

Bir dönem iþlevsizleþtirilip, kapatýlmasý planlanan Toplu Konut idaresi (TOKÝ) þimdi 500 bin konuta koþuyor. TOKÝ'nin bugüne kadar inþa ettiði konutlarýn toplamý 12 orta ölçekli kente eþ de&

Basma A. Elahmar Haberi

Basma A. Elahmar

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayad F.M. Erhuma ve Basma A. Elahmar ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  B.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. C.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  D.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. E.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. F.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....