27 / 04 / 2024

batı anadolu projeleri

batı anadolu projeleri

Hükümet, 'yatırım ve kalkınma seferberliği'yle hem Doğu ve Güneydoğu’yu kalkındıracak hem de dev projeleri devreye sokacak. 'Cazibe merkezleri'nin hayata geçirileceği bölgede beş yıl içinde 70 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanacak. Batı'da da mega projelere hız verilecek.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Anlık depremler ve fay hatları tek tıkla bulunabilir! Sürekli yenileniyor...

Deprem ülkesi Türkiye, Kuzey Anadolu Fay Hattı, Doğu Anadolu Fay Hattı ve Batı Anadolu Fay Hattı olmak üzere üç deprem bölgesinde yer almaktadır. İşte Türkiye'deki fay hatları ve depremlerin izini süren harita...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

batı anadolu projeleri Haberi

batı anadolu projeleri

Hükümet, önlenen darbe girişimi, terör saldırıları ve Suriye’deki gelişmelerin gölgesinde tarihi adımlar atmaya hazırlanıyor. Türkiye’yi kendi kabuğuna hapsetme çabalarına, 'yatırım ve kalkınma seferberliğiyle' yanıt verilecek. Bu kapsamda, Başbakan Binali Yıldırım, terörle yıkılan Doğu ve Güneydoğu’yu  yeni bir çehreye kavuşturacak adımlar için 'bayram müjdeleri' açıklamaya hazırlanıyor. Hamlenin bir başka ayağı da Batı’daki çılgın projeleri kapsıyor.


İŞTE BAYRAM MÜJDELERİ!


İşte, Başbakan Yıldırım’ın Doğu’dan 'bayram müjdesi' olarak ilan edeceği tarihi hamlenin ana hatları:


CAZİBE MERKEZLERİ: Yatırım ve kalkınma seferberliğinden 20’den fazla il özel olarak yararlanacak. Bu kapsamda aralarında Kars, Van, Diyarbakır, Şanlıurfa gibi illerin de olduğu bazı kentler 'cazibe merkezi' ilan edilecek. Cazibe merkezi ilan edilen illerin hinterlandındaki diğer iller de yatırım ve kalkınma teşviklerinden yararlanacak.


70 MİLYARLIK KALKINMA: Hem yeni iş sahaları hem de sosyal...