28 / 03 / 2024

Batı Çevre Yolu

Batı Çevre Yolu

AK Parti Milletvekili adayı Elvan, Batı Çevre Yolu’nun Haziran ayında hizmete açılacağını söyledi. 125 milyon liraya mal olacak dev yatırım için yüzlerce işçi ve dev bir iş makinesi filosu gece gündüz çalışıyor.

Antalya Batı Çevre Yolu 5 binlik planı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nce, Batı Çevre Yolu ile ilgili olarak Karaman- Çandır Çayı arasındaki alan için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı oy çokluğuyla onaylandı.

Antalya Batı Çevre Yolu'na dava yolda!

ANTALYA'da Batı Çevre Yolu'ndaki pürüzün giderilmesi amacıyla 1800 metrelik alan için kamulaştırma yerine 160 hektar tarım arazisini imara açan Büyükşehir Belediye Meclisi kararının iptali için dava açılıyor.

Antalya'da Batı Çevre Yolu imara açıldı!

Antalya'da kent merkezini TIR ve kamyon trafiğinden kurtaracak Batı Çevre Yolu güzergahının iki çay arasında kalan 7 kilometresinin açılabilmesi için, önemli bölümü tarla niteliğinde portakal bahçeleriyle kaplı 160 hektar alan imara açıldı.

Menderes Türel Batı Çevre Yolu’nu karadan ve havadan inceledi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevre Yolu ’nda başlayan çalışmaları karadan ve havadan denetledi. Türel, Batı Çevre Yolu ’nun tamamlanmasıyla Antalya trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Menderes Türel, Batı Çevre Yolu'nu karadan ve havadan inceledi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevre Yolu ’nda başlayan çalışmaları karadan ve havadan denetledi. Türel, Batı Çevre Yolu’nun tamamlanmasıyla Antalya trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya çevre yolu 25 Temmuz'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Amasya çevre yolunun 25 Temmuz'da açılacağını müjdeledi.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Moskova'da paralı yeni çevre yolu inşa edilecek!

Moskova Belediyesi, MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak çevre yolu inşa edecek...

Batı Çevre Yolu Haberi

Batı Çevre Yolu

Antalya'ya dev yatırımlar ve büyük projeler ile gelen, neredeyse şehre her gün yeni bir müjde veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, müjdelerine bir yenisini daha ekleyerek, Batı Çevre Yolu'nun Haziran ayında hizmete açılacağını söyledi. 125 milyon liraya mal olacak dev yatırım için yüzlerce işçi ve dev bir iş makinesi filosu gece gündüz çalışıyor Geçtiğimiz günlerde, Batı Çevre Yolu'na giderek incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, yolun Haziran ayında açılacağı müjdesini verdi. Yol çalışmala- f rının gece gündüz duraksamadan devam ettiğini kaydeden Elvan, "Batı Çevre Yolu'nun 6 kilometrelik kesimini en kısa zamanda, en geç bir ay içinde, belki seçimden önce, belki...