28 / 03 / 2024

batı duvarı inşaat west wall marina fiyatları

batı duvarı inşaat west wall marina fiyatları

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü satış ofisi bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 850 2 555 şeklinde belirlendi. West Wall Marina Beylikdüzü'nde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Batı Yaka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Yaka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kitir tarafından kuruldu.

Batı Şeria C bölgesinde Filistinlilere inşaat izni verilmeyecek!

Netanyahu, "Batı Şeria’nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz. Ayrıca 4 yıl boyunca hem İsraillilere hem de Filistinlilere C bölgesinin geri kalan yüzde 50'sinde inşaat  izni vermeyeceğiz" dedi...

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Sancaktepe'de yapılan salgın hastanesinde, binaların bir kısmının duvar ve çatıları yerleştirildi. Hastanede süren inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

batı duvarı inşaat west wall marina fiyatları Haberi

batı duvarı inşaat west wall marina fiyatları

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alan West Wall Marina Vilları Beylikdüzü satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


West Wall Marina Villaları projesi Batı Duvarı İnşaat imzası ile inşa ediliyor. West Wall Marina projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.


Beylikdüzü West Wall Marina Vilları Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, IDO iskelesine 7 kilometre,  Levent’e 32 kilometre, Taksim’e 30 kilometre, TEM bağlantısına 6 kilometre, E-5 bağlantısına ise 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Beylikdüzü West Wall Marina Vilları fiyat listesi için 0 212 850 25 55 numaralı hattan West Wall Marina Vilları Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan West Wall Marina projesinde villalar, alesta, armador, kalipso, karavela, mira, sirius, katamaran olarak adlandırılıyor.


West Wall Marina projesinde ortak yüzme havuzu, her villanın kendine...