19 / 04 / 2024

Batıçim iletişim

Batıçim iletişim

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento İzmir Bornova'daki kil sahaları ile ilgili açıklama yaptı.

Batıçim sermaye artırımı için açıklama yaptı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu sermaye artırımı için açıklama yaptı...

Batıçim, Nemrut Kılavuz ve Römorkör Hizmetleri'ne iştirak edecek!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim, Nemrut Kılavuz ve Römorkör Hizmetleri'ne iştirak edecek...

Batıçim sözleşme değişikliği için izin aldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre esas sözleşmenin 19.maddesinin değiştirilmesi amacıyla Batıçim sözleşme değişikliği için izin aldı...

Batıçim sözleşme tadil metnini yayınladı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınkatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi sözleşme tadil metni ni yayınladı...

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Ankara Nevadium Batıkent iletişim!

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesinde 1+1 daireler 175 bin TL'den, 2+1 daireler ise 275 bin TL'den satışa sunuluyor...

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Batı Anadolu, 2017 sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batıçim, Batısöke, Batıbeton, Batıenerji ve Batıliman şirketlerinden oluşan Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor.

Batıçim pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi Şirketi, yüzde 1 payına isabet eden azami 80 milyon adet kendi paylarının geri alınmasına ve bu konuda azami 5 milyon TL fon ayrılmasına, azami limit çerçevesinde pay geri alımı için aracı kuruma yetki verilmesine, karar verdi.

Batıçim Batı Anadolu Çimento'da görev değişimi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Liman İşletme Müdürü Nuri Demiray'ın bağlı ortaklık Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.' nin Liman İşletme Müdürlüğü görevine atdığını KAP'a bildirdi.

Türkiye'deki çimento fiyatı dünyadan 30 dolar düşük!

Ege’de 1 metreküp hazır beton fiyatının 45 lira artışla 165 liraya çıkartılması çimentocular ile inşaatçıları birbirine düşürdü. Batıçim Türkiye’de çimento fiyatının dünyadan 30 dolar düşük olduğunu savundu.

Feyyaz Ünal: yüzde 35-40 oranındaki zam gerçek değil!

Izmır'de insaat firmaları ve çimento firmaları arasında gerilime neden olan fiyat artısı konusunda çimentocular ilk kez konustu. Batıçim'in Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, zam tartısmasında elestirileri rakamlarla açıkladı.

Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Anka Batı Çankaya Konutları iletişim!

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen projede ev alanları 188 metrekareye sahip. Anka Batı Çankaya Konutları iletişim bilgilerine göre telefon 0312 217 50 89/25 olarak belirlendi.

Batıçim iletişim Haberi

Batıçim iletişim

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Basında şirketimiz ile ilgili yer alan haberde konu edilen İzmir İli, Bornova ilçesi, Gökdere Köyü mevkiinde ve Kaynaklar mevkiinde yer alan kil sahalarımızla ilgili tüm yasal izinlerimiz mevcuttur; kaldı ki şirketimiz söz konusu kil sahalarında herhangi bir üretim faaliyetinde bulunmamaktadır. Kaynaklar sahamızla ilgili İZSU tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na açılan dava devam etmektedir. Ayrıca şirketimiz kil ihtiyacını diğer sahalarından fazlasıyla temin ederek üretimine devam...