24 / 04 / 2024

Batışehir mağazaları

Batışehir mağazaları

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir dükkan fiyatı!

Batışehir, Bağcılar'da inşa ediliyor. Projedeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir dükkan fiyatı.

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir ihalesinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir’de 5 Saatte 150 Milyon TL’lik satış gerçekleşti!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının açık arttırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Batışehir mağazaları Haberi

Batışehir mağazaları

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 


Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 



121 DÜKKAN VAR 

Yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddesi ile açık havada alışveriş imkanı olan Batışehir Alışveriş Caddesi'nde 9 ila 2 bin 200 metrekare arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. 


İHTİYAÇLARA YANIT  

Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere birçok mağazası ile 10 binlerce...