29 / 03 / 2024

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.



Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 


Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkarılacak. 



121 DÜKKAN VAR 

Yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddesi ile açık havada alışveriş imkanı olan Batışehir Alışveriş Caddesi'nde 9 ila 2 bin 200 metrekare arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. 


İHTİYAÇLARA YANIT  

Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere birçok mağazası ile 10 binlerce kişinin htiyacına karşılık verecek.



KOLAY ULAŞIM

Batışehir; TEM ve Vatan Caddesi'nin  kesiştiği noktada, Bağcılar'da Doğan  Medya Center'ın hemen karşısında  yer alıyor. Havalimanına 10 dakika  olan proje, Bakırköy'den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıkta. 


Posta


Geri Dön